KreOs ondersteunt organisaties en teams bij het verantwoord blijven denken en doen in dynamische en complexe omgevingen.

KreOs typeert zich door een no-nonsense praktijkgeoriënteerde aanpak, hierbij vormen wetenschappelijke inzichten het fundament. 

 

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties bij het beantwoorden van (strategische) vraagstukken omtrent Leiderschap-Volgerschap, Communicatie, Organisatieontwikkeling en Ethiek.

En hoe doen wij dat dan? 

Wij houden van aanpakken en brengen een grote dosis humor mee om de organisatievraagstukken het hoofd te bieden. Beiden hebben we jarenlange ervaring in management en strategisch advies binnen high-reliability organisaties. Wij geloven dat een goed advies voortkomt uit wetenschappelijke, evidence-based inzichten die op maat vertaald worden naar de juiste context. 


We stellen ons kort voor…

Dr. Miriam de Graaff promoveerde in 2017 als psycholoog op ethische besluitvorming in complexe omstandigheden aan de Universiteit Twente. Zij heeft zich in onderzoek onder meer gericht op: emoties, leiderschap, persoonlijke verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid en ‘sense making’ in onveilige en risicovolle situaties. 

 

In 2008 studeerde ze af in communicatiewetenschap (cum laude) en psychologie aan de Universiteit Twente. Professioneel heeft zij zich als personal en innovatiecoach bezig gehouden met innovatie en ontwikkeling. Vanuit verschillende functies in management en strategisch advies binnen het Ministerie van Defensie heeft zij zich gefocust op leiderschapsontwikkeling, groepsprocessen en ethiek & integriteit. Miriam is psycholoog NIP en werd in 2015 genomineerd voor de Young Talent Award voor de Topvrouw van het Jaarverkiezing.

 

Haar werkwijze typeert zich door haar analytische blik en duidelijkheid vanuit verbinding.  

ing. Karla Boeijen-Mennen, MSc behaalde in 2005 haar masterdegree in management aan de University of Greenwich (Londen). 

Professioneel heeft zij zich als personal en teamcoach bezig gehouden met groepsdynamische processen en leiderschapsontwikkeling. Vanuit verschillende management functies heeft zij zich gefocust op strategievorming, procesverbetering en communicatie. Als veranderkundige heeft zij diverse innovaties en organisatieveranderingen geleid en begeleid. 

Zij is werkzaam geweest bij de overheid (Defensie) en bij een groot internationaal opererend  bedrijf (ASML).

Haar werkwijze noemt zij zelf 'liefdevol confronterend' met een flinke dosis humor.