Het Team

In 2011 hebben wij, Miriam en Karla, KreOs opgericht. We stellen ons kort voor…

 

Dr. Miriam de Graaff promoveerde op individuele ethische besluitvorming aan de Universiteit Twente in psychologie van conflict, risico en veiligheid. Zij heeft zich in onderzoek onder meer gericht op: emoties, leiderschap, persoonlijke verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid en ‘sense making’. In 2008 studeerde ze af in communicatiewetenschap (cum laude) en psychologie aan de Universiteit Twente. Professioneel heeft zij zich als personal en innovatiecoach bezig gehouden met innovatie en ontwikkeling. Vanuit verschillende management functies heeft zij zich gefocust op leiderschapsontwikkeling, groepsprocessen en ethiek & integriteit. Miriam is psycholoog NIP en werd in 2015 genomineerd voor de Young Talent Award voor de Topvrouw van het Jaarverkiezing.

Volg Miriam op twitter: @miriamdegraaff

 

ing. Karla Boeijen-Mennen, MSc behaalde in 2005 haar masterdegree in management aan de University of Greenwich (Londen). Zij is gespecialiseerd in ‘effective management’; hoe kun je als organisatie zo effectief mogelijk opereren? Als personal en teamcoach bekijkt ze
dit vraagstuk vanuit de menskant. Als Lean Six Sigma Black belt doet ze dit vanuit de proceszijde. Professioneel heeft zij zich in verschillende functies beziggehouden met de thema’s leiderschapsontwikkeling, interne en externe communicatie, klantcontact, teameffectiviteit, (strategisch) verandermanagement en leanmanagement. Dit heeft zij zowel gedaan in een leidinggevende als in een adviseurs- en trainersrol.

Volg Karla op twitter: @karlaboeijen

 

Met artikelen en boekhoofdstukken over ethiek, leiderschap en organisatieontwikkeling hebben wij aan verschillende Nederlandse en internationale uitgaven bijgedragen. Benieuwd? Kijk dan op onze publicatiepagina!